Agenda


        
                       


          Beste mensen,

Tot voor kort dacht ik dat Corona een fris biertje was waar je nauwelijks achteraf een ‘kater’ van kreeg. We weten nu helaas wel beter; de hele wereld staat geheel op zijn kop ! Alle leuke dingen zijn voorlopig afgelast e/o opgeschort, het jaarlijkse traditionele Royal Jazz op Koningsdag in het Zaantheater, dit jaar zou het de 45e editie worden….. Ook zijn de Jamsessies in de Kapiteinshut tot een nader tijdstip opgeschort. Wij hopen overigens van harte dat Meindert Hondema,de uitbater van De Hut, die al sinds jaar en dag  elke week van zijn café een ware live-muziektempel maakt: van Folk, Hollands-populair, nostalgische Rockbands, Koren, Jazz, etc. het gaat redden, immers er zijn geen inkomsten meer, alleen maar kosten ! Hij houdt in ieder geval de positieve moed erin..


Nu even terug naar de Jazzclub, 15 maart j.l. zouden wij de roemruchte zondagmiddagconcerten weer oppakken, Martijn Schok (een boogiewoogie/blues pianist van wereldformaat) stond garant voor een flitsende herstart ! Andere smaakmakende en toonaangevende toporkesten / muzikanten zijn reeds benaderd om de Zaanse Jazzclub weer nieuw elan te geven. Ons stokpaardje sinds de oprichting in 1982  van altijd ‘GRATIS Toegang’ voor het publiek willen wij ook voor de nabije toekomst onverminderd doorzetten… dat kan alleen als jullie komen.

De Kapiteinshut is een van de mooiste en gezelligste cafés van de hele Zaanstreek e.o. kortom een locatie waar je gezien mag worden ! (meerdere tv-series hebben dit café reeds gevonden om opnames te maken)

Ook onze naam is een beetje veranderd; voortaan heten we De Zaanse Jazzclub 2.0.

Voor de komende tijd heel veel gezondheid en sterkte toegewenst en let op jezelf …..Groeten en tot gauw !

 

Hans van Dijk, Jan Gombert en René NijenhuisHelaas, na 15 jaar ons Thuishonk te zijn geweest  heeft Meindert Hondema (de uitbater van de Kapiteinshut)
moeten besluiten  zijn café te sluiten.
Wij danken Meindert, maar ook Yvonne, Eric, Hilde en anderen voor de geboden gezelligheid.

Wij houden jullie op de hoogte van het verdere wel en wee van de Jazzclub. 

         
                                   


 

                            
  

44070 bezoekers (72947 hits) sinds 4-2-2016
Powered by webXpress